Politica de retur

Termeni Generali

Perioada de Returnare: Ai dreptul să returnezi un produs în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii tale.
Stare a Produsului: Produsul trebuie să fie returnat în starea inițială, neutilizat, și în ambalajul original, cu toate etichetele atașate. *În cazul hranei pentru animale, aceasta nu poate fi returnată.
Cheltuieli de Returnare: Cheltuielile de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția situațiilor în care produsul este defect sau a fost livrat greșit.

 

Procesul de Returnare

Anunță-ne: Pentru a iniția procesul de returnare, te rugăm să ne contactezi la pagina de contact pentru a ne informa despre intenția ta de a returna un produs.
Aprobarea Returnării: Vom evalua solicitarea ta și, dacă este eligibilă, îți vom furniza instrucțiuni suplimentare privind returnarea produsului.
Returnarea Produsului: Ambalează produsul cu grijă, asigurându-te că este în starea inițială, și trimite-l la adresa pe care ți-o vom furniza.
Evaluarea și Rambursarea: După primirea produsului returnat și confirmarea stării acestuia, vom procesa rambursarea în termen de 30 zile. Rambursarea va fi efectuată folosind aceeași metodă de plată folosită la achiziționarea produsului.

Excepții

Produse Deschise sau Utilizate: Nu putem accepta returnarea produselor deschise sau utilizate, cu excepția situațiilor în care produsul este defect.
Hrană Deschisă: Din motive de siguranță alimentară, nu putem accepta returnarea hranei deschise. Te rugăm să ne contactezi dacă ai probleme cu produsele alimentare primite.

Asistență Suplimentară

Dacă ai întrebări sau nelămuriri suplimentare privind politica noastră de retur, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a oferi sprijin și pentru a ne asigura că tu și animalul tău de companie sunteți mulțumiți.