Politica de confidențialitate

  1. Introducere

Bine ați venit la magazinul nostru online de cosmetice! Respectăm confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale și ne angajăm să protejăm informațiile pe care le furnizați în timpul navigării și a cumpărăturilor pe site-ul nostru. Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale ale clienților noștri.

  1. Informații colectate

Pentru a vă oferi o experiență de cumpărături online plăcută și pentru a vă oferi cele mai bune servicii, putem colecta următoarele tipuri de informații personale:

a) Informații de identificare: nume, adresă de e-mail, adresă de livrare, număr de telefon etc.

b) Informații de plată: pentru a finaliza comenzile, putem colecta informații privind cardul de credit/debit sau alte metode de plată.

c) Informații privind contul: detalii de autentificare, parolă criptată etc.

d) Informații privind preferințele: preferințe de produse, listele de dorințe etc.

e) Informații privind dispozitivele: adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare etc.

f) Informații privind utilizarea site-ului: paginile vizitate, timpul petrecut pe site, interacțiuni cu paginile etc.

Aceste informații sunt colectate prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare, precum și prin formularul de înregistrare și la finalizarea comenzilor. Nu colectăm informații confidențiale, cum ar fi datele medicale sau informații privind etnia sau religia.

  1. Scopul colectării informațiilor

Colectăm informațiile dvs. personale pentru următoarele scopuri:

a) Procesarea și livrarea comenzilor: pentru a procesa și livra produsele comandate de dumneavoastră.

b) Îmbunătățirea experienței utilizatorului: pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru.

c) Comunicarea cu dumneavoastră: pentru a vă trimite confirmări de comandă, actualizări ale comenzilor și oferte speciale.

d) Analiza și optimizarea site-ului: pentru a înțelege mai bine cum este utilizat site-ul nostru și pentru a îmbunătăți funcționalitatea acestuia.

e) Respectarea obligațiilor legale: pentru a ne conforma cerințelor legale și reglementărilor aplicabile.

  1. Protecția datelor

Asigurăm securitatea informațiilor dvs. personale prin utilizarea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau utilizarea lor în mod necorespunzător. Datele dvs. personale sunt stocate pe servere securizate și vom păstra informațiile numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopurilor menționate în această politică.

  1. Partajarea datelor

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile dvs. personale către terți în afara scopului specific menționat în această politică, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să o facem prin lege.

  1. Drepturile utilizatorilor

Conform legilor privind protecția datelor, aveți dreptul să solicitați accesul la datele dvs. personale, să corectați informațiile inexacte, să restricționați prelucrarea sau să ștergeți datele dvs. personale din baza noastră de date. Pentru astfel de solicitări sau întrebări referitoare la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de contact

  1. Actualizări ale politicii de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările aduse practicilor noastre de colectare și utilizare a datelor. Vă rugăm să verificați această pagină în mod regulat pentru a fi la curent cu cele mai recente informații.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord cu această politică de confidențialitate și cu colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale în conformitate cu aceasta.